Ambar / COACHING

El Coaching és un procés d’ajuda, orientat a les persones, per tal de facilitar l’assoliment dels seus reptes, i sempre des de la reflexió d’un mateix.

Observar de forma diferent allò que esdevé, mitjançant la reflexiva formulació de preguntes, les quals ens conduiran cap a la situació desitjada.

A través d’una sèrie de sessions, el coach t’acompanyarà durant tot el procés per tal d’assolir els teus reptes. En perfecta sincronia, es traçarà un pla d’acció perfecte i de compromís per assolir els teus propòsits.

Les persones conscients del seu propi repte defineixen millor el camí a seguir. Adquireixen l’habilitat d’eficaços observadors, i això es reflecteix en la seva mirada en forma de motivació, creativitat, confiança …, atraient, al seu torn, noves oportunitats i nous resultats.

Coach i Consultor: Aquestes dues maneres de treballar són de gran ajuda per aplicar en qualsevol procés de la teva vida professional o personal.

Un consultor ens dóna consells concrets de la seva pròpia experiència i professionalitat. Un consultor t’aconsella i orienta donant solucions o opcions.

Un coach et guiarà perquè tu mateix puguis trobar la millor solució, et farà preguntes des de la teva pròpia reflexió i establirà un pla de treball ben definit des d’una base.

A Àmbar preparem un format segons l’objectiu plantejat.

• Formació, en la pròpia empresa o en un altre lloc

• Packs de sessions personalitzades

• Conferències

• Seminaris

 AMBAR NEWS
Inscriu-te per rebre totes les novetats d'Àmbar