Ambar / TALLERS D’AIKIDO

Millora el teu Autocontrol.

La nostra societat esta instruïda amb una sensació de por general, inseguretats, conflictes, etc. Saber auto defensar-se és un mètode eficaç per agafar confiança.
Els diferents hàbits del nostre funcionament fa que ens tensem, trobar la calma interior és una forma de ser, i en això l’Aikido ens pot ajudar.
La característica fonamental de l’aikido és la recerca de la neutralització del contrari en situacions de conflicte, donant lloc a la derrota de l’adversari sense danyar-lo, en comptes de destruir o humiliar. L’Aikido busca formar als seus practicants com a promotors de la pau, per tant, la pràctica d’aquest esport no implica una força excessiva, però sí molt d’ordre i disciplina.

Per tot això l’aikido constitueix una gran escola d’aprenentatge i desenvolupament dels valors morals i físics de l’individu:

• Física: millora la salut mitjançant el desenvolupament harmoniós de totes les parts del cos, augment de l’elasticitat de les articulacions, la correcció de la columna vertebral i el control de la respiració i la relaxació.

• Tècnica: en la pràctica dels moviments es necessita: l’estudi del desequilibri, el coneixement i utilització de l’energia i el desenvolupament dels reflexos.

FORMACIONS ÀMBAR
AMBAR NEWS
Inscriu-te per rebre totes les novetats d'Àmbar
ELS NOSTRES COL•LABORADORS